VERZENDING
We streven er naar om de bestelling binnen enkele dagen naar je te verzenden zodat ons artikel(en) een levertijd heeft van 3-5 dagen. De leveringstermijn begint te lopen op het moment dat de betaling is gedaan. De verzendkosten voor leveringen in Nederland zijn kosteloos.

RETOUREN
Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop, dan heb je tot 14 dagen na ontvangst het recht om -zonder opgave van reden- deze te annuleren. Ná de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Wij zullen binnen 14 dagen nadat het geretourneerde product door ons is ontvangen, het verschuldigde orderbedrag terugstorten. Let op dat het artikel onbeschadigd en ongedragen wordt geretourneerd. Mocht het artikel wél beschadigd zijn, dan kan dit eventueel worden doorberekend op de klant.

Ons doel is met Daadaa om zo origineel mogelijke baby-rompers uit te brengen. We vinden het fantastisch als je het waardeert maar behalve leuke rompertjes, willen we jou een zo goed mogelijke service aanbieden. Dus mocht er iets zijn wat beter of anders kan, laat het ons weten. Zodat we in de toekomst zoveel mogelijk mensen naar tevredenheid kunnen helpen. Heb je een boodschap en/of suggesties en ideeën, stuur ze door naar info@daadaa.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Wil je iets ruilen? Gebruik dan onderstaand contactformulier om uw retour aan te melden.

    Selecteer uw retourreden: